Specialitate de pui,somon si cascaval umplut

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2011 | 8463 vizualizari

 

Povestea acestei retete:in urma cu ceva vreme,am fost la o nunta si printre altele,am avut si aceasta specialitate;cum se numeste exact,nu stiu pentru ca stiti si voi la nunta nu-ti da meniul in fata;i-am spus sotului ca pot sa fac si eu,dar el zice nuuuu,n-ai cum!!!
m-am ambitionat si bineinteles ca i-am cerut un premiu,drept pedeapsa,sa nu ma mai subestimeze;va garantez ca este grozava.

 

INGREDIENTE

  • piept de pui 4buc
  • 200g somon afumat
  • 1pachet surimi
  • 1ou
  • 5linguri faina
  • 200g susan
  • ulei mult pentru prajit
  • 250g cascaval
  • 1legatura de ceapa verde
  • 3-4 cubulete de spanac congelat
  • 1ardei gras rosu
  • 1salata
  • pentru sos
  • 1radacina de hrean
  • 3-4linguri ulei de masline
  • 100g branza feta
  • 2-3 linguri smantana lichida
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Specialitate de pui,somon si cascaval umplut:

Pieptul feliat,usor batut cu ciocanul de snitele condimentat cu sare si piper;

deasupra pun somon si cate doua batoane de surimi;

rulez,prind cu scobitoare,dau prin faina,ou batut si susan apoi prajesc in baie de ulei;

le scot pe prosoape de hartie;

in tigaie cu o lingura de unt se calesc frunzele de ceapa si spanac;

cascavalul,taiat cubulete,il pun intr-un castron si-l pun la topit la microunde'

il rastorn pe folie alimentara dubla,il aplatizez,deasupra pun spanacul si suvite de ardei rosu;

rulez cu grija,strang bine la capete si-l dau la frigider;

intre timp,fac sosul: pun in blender hreanul ras,ulei,branza,smantana;

dupa ce s-a intarit cascavalul,montez pe farfurie: salata taiata foarte subtire,amestecata cu ceapa verde,cubulete de ardei,ulei de masline si otet balsamic,ruloul de pui taiat felii cu sos deasupra si alaturi felii de cascaval;

va asigur ca este o nebunie,mai ales ruloul cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Specialitate de pui,somon si cascaval umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

geea 1

28.06.2011, 18:32

aspectos,rafinat,si usoara pentru organism

ionela2682 1

29.06.2011, 16:34

Barbatii astia....nu cred ca suntem capabile sa preparam si noi asa ceva!1!1

Lau 1

02.07.2011, 22:32

minunat

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi frantuzesti